انجام بازدید مشترک کارشناسان بهداشت و درمان از نانوایی‌های شهرستان تنگستان

18 شهريور 1397
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان با حضور نماینده ادارات صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اصناف و شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از نانوایی‌های تنگستان بازدید به عمل آمد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان در این خصوص گفت: در واقع هدف از انجام بازدیدهای مشترک با سایر ادارات کمک به بهبود عملکرد نانوایی‌ها و تسریع در برطرف شدن نواقص این مراکز می‌باشد.
مهندس حسن اوجی ادامه داد: نان به‌عنوان یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است، بنابراین جهت تهیه یک نان سالم، نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها کمک شایانی به دسترسی مطمئن مردم به این ماده غذایی می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: همه نانوایی‌ها موظف به دریافت کارت سلامت بهداشتی، استفاده از روپوش، کلاه و رعایت نظافت فردی، رعایت نکات ایمنی مانند ایجاد محافظ مناسب بر روی سیستم برق، تهیه کپسول اطفاء حریق و جعبه کمک‌های اولیه، بهسازی مناسب ساختمان نانوایی، نصب توری جهت جلوگیری از ورود حشرات، استفاده از نمک‌ها و مواد اولیه بهداشتی و استاندارد و ... هستند.
مهندس اوجی اظهار داشت: در تمامی بازدیدها نکات بهداشتی طبق آیین‌نامه و دستورالعمل‌های موجود مورد پایش قرار می‌گیرند و متصدیان ملزم به رفع نواقص در کمترین زمان ممکن می‌باشند، در غیر این صورت طبق مقررات با هماهنگی با اداره اصناف و تعزیرات حکومتی برخوردهای قانونی با آن‌ها صورت خواهد گرفت.
کارشناس بهداشت محیط، بهداشت و درمان تنگستان با تأکید به وظیفه ذاتی بهداشت و درمان در نظارت بر صنوف غذایی، از مردم خواست جهت کمک به تأمین سلامت مواد غذایی که تأثیر مستقیم بر سلامت جسمی افراد دارد با تماس با سامانه ۱۹۰ و اعلام تخلفات نانوایی‌ها از نظر رعایت نکات بهداشتی بیش‌ازپیش همیار کارشناسان بهداشت و درمان باشند.
انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بازدید.مشترک     مهندس.حسن.اوجی     شبکه.بهداشت.درمنا     شهرستان.تنگستان        

تاریخ بروز رسانی:   18 شهريور 1397

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >