دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر در بوشهراجرا شد

10 شهريور 1397
دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر به منظور حفظ سلامت شهروندان و امنیت مواد غذایی اجرا شد که در این راستا بازرسین بهداشت محیط مجتمع‌های غذایی و سوپرمارکت‌های بوشهر را بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ سرپرست مرکز بهداشت بوشهر گفت: دومین مرحله ساماندهی امنیت و نگهداری مواد غذایی فسادپذیرمانند محصولات لبنی و مواد پروتئینی با حضور 18 نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب 10 اکیپ در سطح شهر بوشهر به مرحله اجرا در آمد.
مهندس حسن فخرایی افزود: دراین طرح تعداد 217 فروشگاه بزرگ و زنجیره‌ای، اغذیه فروشی و هایپر مارکت مورد بازرسی دقیق قرار گرفته و مشخصاتی مانند تاریخ تولید، انقضا، دمای نگهداری محصولات غذایی در یخچال و فریزرها و نیز شرایط محیط فیزیکی مد نظر قرار گرفت  که در پایان 43 صنف متخلف شناسایی گردید و پس از طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی بوشهر معرفی شدند.
وی تاکید کرد: به منظور حفظ سلامت تغذیه ای مواد غذایی،نگهداری انواع محصولات آب معدنی،نوشابه،دلستر،بیسکویت و ... در پیاده روها و فضای بیرونی مکان های کسب و همچنین نگهداری انواع سس ها ومحصولات لبنی(پنیر،دوغ،ماست و کشک مایع) در بیرون از یخچال ممنوع می باشد، که در صورت مشاهده موارد تخلف، بر اساس قانون ماده 13با متخلفین برخورد خواهد شد.
این مقام مسئول اظهار داشت: طرح ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس تا حصول نتیجه نهایی هر دو هفته یکبار در سطح شهرستان بوشهر اجرا می‌گردد.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
ساماندهی     بازدید     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   10 شهريور 1397

تعداد بازدید:   ۹

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >