مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر ذره‌بین بهداشت / انجام ۷۰۰ بازدید از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی در دیّر

10 فروردين 1398
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی بیش از ۷۰۰ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیر انجام‌شده است.

حسین ناظمیان‌پور اظهار داشت: از ۲۰ اسفند سال گذشته تاکنون بیش ۷۰۰ بازدید در طرح بسیج سلامت نوروزی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساس و همچنین اماکن عمومی در شهرستان دیر انجام شد.
وی با تأکید بر اهمیت تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی گفت: تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی سالم و بهداشتی از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط لازم بهداشتی باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذایی موردنیاز خود تهیه کنند.
ناظمیان‌پور افزود: بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دیر در طرح سلامت نوروزی توجه ویژه‌ای به تهیه و عرضه مواد غذایی، روش حمل‌ونقل و نگهداری مواد خوراکی در اماکن تهیه و توزیع دارند و بازرسی‌های آنان تشدید می‌شود.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اظهار کرد: از ۷۰۰ بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع، ۲۱۰ اخطاریه به منظور رفع نواقص صادر شد.
وی اضافه کرد: در این طرح بیش از ۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.
ناظمیان‌پور بابیان اینکه اولویت کاری شبکه بهداشت و درمان تأمین سلامتی شهروندان است و در این زمینه حمایت مردم را می‌طلبد، تأکید کرد:‌ شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/ ح ن- ۳۰۵۰

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید


کلمات کلیدی:
بسیج.سلامت.نوروزی     نوروز98     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر     بازدید     بهداشت.محیط    

تاریخ بروز رسانی:   10 فروردين 1398

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >