به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، دکتر طیبه احمدزاده اظهار داشت: اولین سال زندگی برای تأمین زیربنای سلامت و بهبود کیفیت زندگی اهمیت ویژهای دارد، در سالهای اخیر میزان مرگومیر کودکان زیر یک سال در کشورهای پیشرفته کاهشیافته اما هم چنان در کشورهای درحالتوسعه بالا میباشد که شناخت عوامل مرتبط با این مرگها میتواند قدم مهمی برای کاهش این شاخص باشد.
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر عنوان داشت: توجه ویژه به دوران نوزادی و مراقبت ویژه از نوزادانی که از مادران در معرض خطر متولد میشوند، ارائه آموزشهای بهداشتی و مراقبت ویژه از این مادران میتواند نقش مؤثری در کاهش مرگومیر شیرخواران داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: با بالا رفتن کیفیت مراقبتهای بهداشتی در دوران بارداری و اقدامات تشخیصی و درمانی هنگام زایمان در بیمارستانها میتوان باعث کاهش مرگومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال شد.
دکتر احمدزاده تعداد مرگومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال در سهماهه اول سال جاری نسبت به سال گذشته را دارای روندی کاهشی خواند و گفت: مهمترین علت فوت در نوزادان، نارسی و عوارض نوزادی ناشی از زایمان زودرس میباشد.
وی بیان داشت: هدف از برگزاری کمیتههای مرگومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال، پیشگیری از مرگهای مشابه و حساسیتزایی بیشتر پرسنل بخشهای بهداشت و درمان و جلوگیری از مرگهای مشابه کودکان میباشد.
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خواستار حساسیت بیشتر پرسنل بهداشتی و درمانی در مورد مرگهای کودکان زیر ۵ سال شد و گفت:س با آموزشها و پیدا کردن راهکارهای مناسب باید از مرگهای مشابه جلوگیری کرد.
. انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید