9 بهمن 1395یک واحد شیرینیپزی متخلف در شهرستان گناوه توسط بازرسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ شد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و بر اساس نظارتهای بازرسان بهداشت محیط مرکز شماره 4 شهرستان گناوه، یک واحد کارگاه شیرینیپزی متخلف پس از گذراندن مراحل قانونی تعطیل و پلمپ شد. حسن ذبیحی افزود: توجه بهسلامت غذایی شهروندان از اولویتهای مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت شهرستان بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار دارد. وی ادامه داد: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای شاخصهای کیفی غذایی، کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همواره مورد بازرسی قرارگرفته و کیفیت همه محصولات غذایی مورد ارزیابی قرار میگیرد. ذبیحی تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بهطور مستمر کلیه فروشگاههای بزرگ، سوپرمارکتها و فست فود ها را بازرسی و در صورت رؤیت تخلفات بهداشتی با متخلفان طبق قانون رفتار جدی و عاجل خواهند کرد. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، بهمنظور اعلام مشکلات بهداشتی با سامانه مدیریت مردمی با شماره تلفن 190 تماس حاصل فرمایند. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 9 بهمن 1395