10 بهمن 1395رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: واحد بهداشت محیط و حرفهای شهرستان گناوه اقدام به جمعآوری فروشندگان دورهگرد غذای گرم خانگی کرده است. دکتر علی زکی زاده در حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت: به استناد آیه ۲۴ سوره عبس قرآن کریم که انسان باید همواره به خوراکش با تأمل بنگرد و پیرو مصوبه شماره یک شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان گناوه، واحد بهداشت محیط و حرفهای شهرستان گناوه اقدام به جمعآوری فروشندگان دورهگرد غذای گرم خانگی کرده است. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه افزود: تأمین سلامت غذایی مردم از اهداف اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه است و در این راستا طرهای مختلفی اجرا میشود. وی ادامه داد: با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و با همکاری واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان، واحد اجرائیات شهرداری، اتاق اصناف و نیروی انتظامی در قالب طرح ضربت جمعآوری فروشندگان دورهگرد غذای گرم خانگی در سطح معابر عمومی شهر شد. دکتر زکی زاده اضافه کرد: در ابتدا با تحویل اخطاریه کتبی به دستفروشان غذای گرم اقدام شد و در مرحله بعد نیز در سه نوبت شروع به جمعآوری غذای گرم دستفروشان از سطح معابر کرده و تاکنون بیش از ۱۳۰ پرس غذا جمعآوریشده است. وی ادامه داد: در این میان افراد متخلفی که به اخطاریههای کتبی واحدهای بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان توجهی نکرده و سلامت مردم را به خطر بیاندازند به مراجع قضایی معرفی و طبق قانون با آنها رفتار میشود. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: شهروندان عزیز از خرید غذای گرم از دستفروشان دورهگرد خودداری کرده و غذای خود را از رستورانها و مراکز تهیه غذای بیرون بر مجاز که در سطح شهر توسط بازرسان بهداشت محیط در تمام اوقات شبانهروز پایش و نظارت میشوند تهیه کنند. حسن ذبیحی افزود: معضلات و مضرات استفاده از اینگونه مواد غذایی گرم که احتمال بروز و شیوع بیماری و طغیان را به همراه دارد، به عموم مردم بهویژه دانش آموزان مدارس نیز اطلاعرسانی شده است. این کارشناس تصریح کرد: نظر به اهمیت موضوع بهداشت و امنیت غذایی و تأثیر آن بر سلامت مردم و تأکید ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه و خواست عمومی، روند اجرایی جمعآوری این نوع فروشندگان دورهگرد تا پاکسازی کامل همچنان ادامه دارد. وی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مشکلات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی میتوانند با تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 10 بهمن 1395