18 بهمن 1395کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خوردن قند و شکر از گذشته تاکنون یکی از عادات غذایی ما ایرانیها بوده که همهروزه از این دو ماده استفاده میکنیم. اسماء صیاد نیک اظهار داشت: افزایش مصرف بیش از میزان موردنیاز مواد قندی و شیرین میتواند موجب مشکلات عدیدهای ازجمله اضافهوزن، چاقی، افزایش فشارخون، افزایش چربی خون، دیابت و افسردگی شود. وی افزود: کاهش مصرف قند و شکر به همه توصیه و شامل گروه خاصی نمیشود اما به بیماران دارای بیماری دیابت توصیه میشود که مقدار مصرف مواد قندی باید محدودتر از دیگران باشد. کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تصریح کرد: جهت کاهش مصرف مواد قندی توصیه میشود که مصرف مواد غذایی دارای قندهای ساده، شیرینی، شکلات، آبنبات، مربا کاهش یابد. وی اضافه کرد: افراد برای حفظ سلامتی خود باید از مصرف بستنیهای پرچرب و خیلی شیرین اجتناب کنند و در هنگام خرید انواع قهوههای فوری از انواعی که بدون قند هستند انتخاب و استفاده شود. اسماء صیاد نیک گفت: بهتر است بهجای انواع شیرینی از میوههایی با طعم شیرین مانند خرما و انواع میوههای خشک و بهجای مصرف نوشابههای شیرین و گازدار از آب، دوغ و آبمیوههای تازه و طبیعی استفاده شود. وی ادامه داد: ضروری است برای حفظ سلامتی میزان قند یا شکری که با چای یا قهوه میل میشود، کاهش و از عسل برای شیرین کردن چای و از بیسکویت و کیک تهیهشده از غلات سبوسدار یا نان و شیرینیهای که قند بسیار کمتری دارند استفاده شود. کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تأکید کرد: زنان نباید بیش از 100 کالری (6 قاشق چایخوری) و مردان نباید بیش از 150 کالری (9 قاشق چایخوری) قند و شکر در کل مواد غذایی در طول شبانهروز مصرف کنند. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 18 بهمن 1395