24 بهمن 1395سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای شاخصهای کیفی غذایی، تمامی مراکز عرضه مواد غذایی مورد نظارت و پایش قرار میگیرند و با متخلفین نیز برابر قانون برخورد خواهد شد. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: نظارت بهسلامت مواد غذایی بهویژه در رستورانها و غذا فروشیها از اولویتهای مهم مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرارگرفته است. وی تصریح کرد: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعداد 13 اکیپ متشکل از 35 نفر از بازرسین بهداشت محیط و حرفهای بازرسین از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهویژه تعداد 82 رستورانها و غذا فروشیها بازدید کردند. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار کرد: در این بازدیدها بر اساس ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی تعداد 4 رستوران و غذا فروشی متخلف شناسایی و طی مراحل قانونی و قضایی پلمپ گردیدند. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنوف حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و در همین ارتباط ضوابط بهداشت فردی، ساختمانی و مقررات بهداشت مواد غذایی ملاک ارزیابی قرارگرفته و در صورت رؤیت موارد تخلف، با افراد متخلف برخورد جدی به عمل خواهد آمد. مهندس حسن فخرایی گفت: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد. انتهای پیام/ ز.ر- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 24 بهمن 1395