30 بهمن 1395رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و ضرورت تأمین سلامت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی حساس در شهرستان گناوه انجام شد. دکتر علی زکی زاده افزود: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی حساس ازجمله رستوران و غذا فروشیها در سطح شهرستان بهصورت هماهنگ با استان و باهدف ارتقای شاخصهای بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط در شهرستان گناوه انجام شد. وی تصریح کرد: در این طرح، بازرسی از صنوف حساس دیگر ازجمله شیرینی فروشیها، کارگاههای قنادی، مراکز عرضه آجیل و خشکبار، انبارها و عمدهفروشیهای مواد غذایی و بهداشتی طبق برنامه زمانبندیشده در حال انجام است. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: در نوروز 96 نیز با برنامهریزیهای مدون، بازرسین بهداشت محیط و حرفهای این شبکه بهصورت شبانهروزی در قالب تیمهای هماهنگ جهت تأمین سلامت مردم و مهمانان عزیز در شهرستان تمامی اماکن عمومی (حمامها، سرویسهای بهداشتی، کمپهای مهمانان، کمپهای اسکان در مدارس، ساحل)، صنوف حساس و تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در سراسر شهرستان را نظارت میکنند و در صورت مشاهده کوتاهی یا تخلف با متصدیان رفتار قانونی انجام خواهند داد. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: بازرسین بهداشت محیط و حرفهای شهرستان گناوه در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس در سطح شهر گناوه، بندر ریگ و روستای مال خلیفه، در قالب 8 تیم از هفتادوهشت رستوران و غذا فروشی بازدید بهداشتی به عمل آوردند. مهندس حسن ذبیحی تصریح کرد: در این بازدیدها چهارده مورد اخطاریه جهت رفع نواقص صادر و موارد نقص تا سرانجام نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد. وی ادامه داد: مقدار بیستوسه کیلوگرم ماده غذایی غیرقابلمصرف کشف و معدوم گردید، همچنین هفده مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام و برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان ارسال شد. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی و یا داشتن شکایات میتوانند با سامانه تلفنی 190 بهصورت شبانهروزی تماس بگیرند. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 30 بهمن 1395