17 اسفند 1395کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: میوه و سبزیها دو جزء بسیار مهم از گروههای اصلی غذایی هستند و همه افراد برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از بیماریها باید روزانه 3 تا 5 واحد از گروه میوه و سبزیها مصرف کنند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ اسماء صیاد نیک اظهار داشت: یک واحد میوه درواقع یک میوه متوسط یا نصف لیوان آبمیوه تازه و طبیعی یا یکچهارم لیوان میوه خشک است و منظور از یک واحد سبزی، یک عدد گوجهفرنگی یا خیار یا هویج متوسط یا یک لیوان سبزیخوردن یا کاهوی خردشده است. وی افزود: میوه و سبزیها ازآنجاییکه حاوی کالری پایین و فیبر بالایی هستند سیرکنندههای بسیار قوی محسوب میشوند و خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیها منجر به رسیدن به وزن مطلوب میشود. کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: تحقیقات نشان میدهد که مصرف میوه و سبزیها ریسک بسیاری از بیماریها ازجمله دیابت نوع 2، سکته مغزی، بیماریهای قلبی، فشارخون و برخی از سرطانها را در افراد کاهش میدهد. اسماء صیاد نیک اظهار داشت: رنگهایی که در میوه و سبزیها مختلف وجود دارد خواص متفاوتی دارند، درنتیجه در مصرف میوه و سبزیها باید از رنگهای مختلف استفاده شود تا بتوانید تمام مواد موردنیاز بدن را تأمین کنید، امری که باوجود هیچ مکمل و ویتامینی میسر نخواهد بود. وی افزود: زمانی که سالاد تهیه میکنید مطمئن شوید که تنوع گوناگونی از میوه و سبزیها مختلف در آن گنجانده شود و سعی کنید حداقل 5 رنگ متنوع در سالاد وجود داشته باشد. کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: از سایر رنگها نیز بهطور مجزا در رژیم غذایی خود استفاده کنید و البته توجه داشته باشید بااینکه ترکیبات موجود در پوست میوهها به دلیل فیبر زیاد آنها برای سلامتی مفید هستند اما توصیه میشود، میوهها به دلیل استفاده از سموم دفع آفات و محافظتکننده، بدون پوست مصرف شود. انتهای پیام/م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 17 اسفند 1395