25 اسفند 1395به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، پایش عوامل زیانآور محیط کار در تمامی رستورانها و غذا فروشیهای تحت پوشش شهرستان دشتستان در اسفندماه 95 انجام شد. کارشناس بهداشت حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: این پایش باهدف بررسی وضعیت مواجهه کارگران با عوامل زیانآور در محیط کار و بررسی سخت و زیانآور بودن شغل آشپز در سطح شهر برازجان و حومه انجامگرفته است. مهندس مهرداد ظاهری افزود: در طی این برنامه، عواملی چون استرس، عوامل گرمایی، روشنایی، ارزیابی بدن در حین کار توسط بازرسان بهداشت حرفهای شهرستان مورداندازهگیری قرار گرفت. وی تصریح کرد: در پایان طرح، عواملی چون روشنایی نامطلوب، وضعیتهای ارگونومیکی نامناسب و وضعیت نامناسب بدن حین کار جز مهمترین عوامل زیانآور در محیطهای کاری مورد ارزیابی تشخیص داده شد که برنامهریزیهایی در خصوص آموزش کارگران و ارائه راهکارهای کنترلی در خصوص عوامل یادشده در ضعفهای مورد پایش در دست اقدام میباشد. انتهای پیام / س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 25 اسفند 1395