طرح پایش عوامل زیان‌آور محیط کار در رستوران‌ها و غذا فروشی‌های شهرستان دشتستان انجام شد

25 اسفند 1395
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، پایش عوامل زیان‌آور محیط کار در تمامی رستوران‌ها و غذا فروشی‌های تحت پوشش شهرستان دشتستان در اسفندماه 95 انجام شد.

کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: این پایش باهدف بررسی وضعیت مواجهه کارگران با عوامل زیان‌آور در محیط کار و بررسی سخت و زیان‌آور بودن شغل آشپز در سطح شهر برازجان و حومه انجام‌گرفته است.
 مهندس مهرداد ظاهری افزود: در طی این برنامه، عواملی چون استرس، عوامل گرمایی، روشنایی، ارزیابی بدن در حین کار توسط بازرسان بهداشت حرفه‌ای شهرستان مورداندازه‌گیری قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در پایان طرح، عواملی چون روشنایی نامطلوب، وضعیت‌های ارگونومیکی نامناسب و وضعیت نامناسب بدن حین کار جز مهم‌ترین عوامل زیان‌آور در محیط‌های کاری مورد ارزیابی تشخیص داده شد که برنامه‌ریزی‌هایی در خصوص آموزش کارگران و ارائه راه‌کارهای کنترلی در خصوص عوامل یادشده در ضعف‌های مورد پایش در دست اقدام می‌باشد.
انتهای پیام / س.غ 3030


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
پایش     مهندس.مهرداد.ظاهری     شبکه.بهداشت‌درمان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   25 اسفند 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >