در راستای تحقق اهداف سند سلامت؛
کمیته‌های سند سلامت شهرستان گناوه تشکیل شد

1 امرداد 1396
در راستای تحقق اهداف سند سلامت کمیته‌های مصوب در تدوین سند سلامت شهرستان گناوه با حضور نمایندگان اقشار مختلف مردم، اندیشمندان و فرهیختگان در محل فرمانداری گناوه تشکیل و برای هرکدام رئیس و نماینده انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: تدوین سند جامع سلامت هر شهرستان بر اساس اولویت‌هایی در بخش سلامت و بهداشت پایه‌گذاری می‌شود که بر اساس این سند استان‌ها و شهرهای مختلف کشور رتبه‌بندی می‌شوند تا بتوانند اعتبارات مالی را بر اساس اولویت سلامت در هر استان و شهرستان توزیع کنند.
دکتر علی زکی زاده افزود: بزرگترین راه‌حل پیشرفت برای هر جامعه‌ای مطالبه گری مردم و اعضای آن جامعه است که نسبت به‌حق خود بتوانند به روش درست اقدام کنند.
وی گفت: در مورد سند جامع سلامت هم اگر اولویت‌های سلامت در نظر گرفته شوند و به‌صورت دقیق و با برنامه‌ریزی در این سند پیگیری شوند مطمعنا بخش بزرگی از مشکلات شهرستان حل خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: در کمیته مشارکت‌های مردمی ما می‌خواهیم از طریق نمایندگان مردم تفکرات مردم و نظرت آن‌ها در مورد اولویت‌های سلامت را بدانیم که نگاه شما مردم عزیز و دغدغه‌های شما در تدوین سند جامع سلامت شهرستان بهترین کمک را به ما خواهد کرد.
دکتر زکی زاده تصریح کرد: همکاری و نظرات قشرهای مختلف مردم، اندیشمندان و فرهیختگان شهرستان در تدوین سند جامع سلامت بر پایه دغدغه‌ها و اولویت‌های بخش سلامت بسیار حایز اهمیت است به‌طوری‌که از این روش می‌توانیم مسائل و مشکلات بخش سلامت را از نگاه خود مردم پیگیری و مرتفع کنیم.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: در سال 1967 تمامی دولت‌ها در پایتخت کشور قزاقستان جمع شده و برنامه طولانی‌مدتی با شعار (سلامتی برای همه تا سال 2000) در بحث سلامت نوشتند، در حال حاضر که در سال 2017 قرار داریم و 17 سال از چشم‌انداز آن برنامه گذشته است در برخی از حوزه‌های سلامت مثل بیماری‌های واگیر پیشرفت‌های مهمی به دست آمد ولی سلامتی برای همه محقق نشده است و بیماری‌های غیر واگیر مثل بیماری‌ها قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان‌ها سر برآورده‌اند.
مهندس علیرضا یوسفی افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران طرح توسعه نظام‌نامه سلامت را برنامه‌ریزی کرده که مجری این برنامه وزارت کشور به‌طوری‌که در استان استانداری و در شهرستان فرمانداری‌ها هستند؛ وزارت بهداشت و درمان نیز در این طرح نقش دبیر و هماهنگ‌کننده را بر عهده دارد و راه‌کارهای لازم با توجه به مشکلات و شرایطی که در بحث سلامت وجود دارد را ارائه می‌دهد.
وی ادامه داد: دراین‌بین جهت تحقق نظام‌نامه سلامت نیاز به بررسی‌ها و تدوین این سند بر اساس اولویت‌های سلامت هم ازنظر کم‌هزینه بودن و هم ازنظر سودمند بودن و بازدهی زودهنگام برای مردم است که این سند نیز از نهاد اقشار مختلف جامعه مثل مردم عادی، اندیشمندان، فرهیختگان، فعالین اجتماعی و کارمندان ادارات تهیه و تدوین خواهد شد.
در جلسه پرسش و پاسخی که با حضور روسا و معاونین بیمارستان‌ها و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه و نمایندگان مردم و فعالین اجتماعی برگزار شد، در مورد مسائل و مشکلات حوزه سلامت نیز بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
کمیته مشارکت‌های مردمی، اندیشمندان و فرهیختگان در راستای تدوین سند سلامت و از کمیته‌های هفتگانه تدوین این سند با همکاری فرمانداری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در محل فرمانداری این شهرستان بر پا شد.
 
 انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
سند.سلامت     دکتر.علی.زکی‌زاده     معاون.بهداشتی     مهندس.علیرضا.یوسفی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   1 امرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >