خانه مشارکت مردمی در شهرستان دشتستان تشکیل شد

4 امرداد 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از تشکیل خانه مشارکت مردمی با همکاری اتاق اصناف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، دکتر ماریا خویش دوست در این خصوص گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده برای تسریع اجرای طرح‌های حوزه سلامت دشتستان خانه مشارکت مردمی با همکاری اتاق اصناف این شهرستان تشکیل و نماینده آن تعیین شد.
وی افزود: در راستای مصوبه شورای سلامت فرمانداری و اجرای طرح تدوین برنامه جامع سلامت در شهرستان دشتستان جلسه‌ای با حضور نمایندگان اصناف شهرستان به‌منظور تشکیل خانه مشارکت مردمی تشکیل شد.
این مقام مسئول بابیان اهداف طرح تدوین برنامه جامع سلامت، به نقش مهم اصناف و اقشار مختلف مردم در اجرای موفق این طرح اشاره کرد.
وی لازمه تحقق اهداف طرح را، تدوین تفاهم‌نامه‌های همکاری بین شبکه بهداشت، اصناف و سایر ارگان‌های دولتی و غیردولتی عنوان کرد.
آقای سلیمی فرد مسئول دفتر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دشتستان، نیز به بیان شرح وظایف و اهمیت خانه مشارکت‌های مردمی در پیشبرد برنامه‌ها و اهداف سند جامع سلامت شهرستان پرداخت.
 گفتنی است نماینده خانه مشارکت مردمی شهرستان دشتستان بارأی گیری نمایندگان اصناف مختلف شهرستان به مدت دو سال انتخاب شد.
انتهای پیام/ س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
خانه.مشارکت     معاون.بهداشتی     ماریا.خویش‌دوست     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   4 امرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >