یک واحد آرایشگاه زنانه به علت تخلف بهداشتی در گناوه تعطیل شد

30 امرداد 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: پس از بازدیدهای مکرر مأموران بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از یک واحد آرایشگاه زنانه و دادن تذکرات کتبی به متصدی این آرایشگاه، اقدام به تعطیلی و پلمپ این واحد کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر علی زکی زاده افزود: توجه به بحث سلامت شهروندان از اولویت‌های مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت شهرستان گناوه بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرارگرفته است.
وی تصریح کرد: در همین راستا یک واحد آرایشگاه زنانه به علت انجام فعالیت غیر مرتبط که نوعی دخالت در امور پزشکی محسوب می‌شود و استفاده از تجهیزات غیرمجاز در محل کار، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گناوه تعطیل و پلمپ شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گناوه ادامه داد: ازآنجاکه انجام هرگونه خدمات پوستی و زیبایی از قبیل بوتاکس، لایه‌برداری پوست، تزریق ژل، لیزر درمانی درون آرایشگاه‌ها و مؤسسات غیرمجاز پوست و مو ممنوع می‌باشد، بنابراین با متخلفان برابر قانون رفتار خواهد شد.
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: شهروندان گرامی هرگونه خدمات پوستی و زیبایی از قبیل بوتاکس، لایه‌برداری پوست، تزریق ژل، لیزر درمانی فقط به متخصصین پوست و مو و زیبایی و پزشکان دوره‌دیده مجرب در این حوزه مراجعه نمایند.
مهندس حسن ذبیحی افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به‌منظور شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی، شهروندان عزیز می‌توانند با سامانه مدیریت ارتباط مردمی با شماره 190 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
پلمپ     آزمایشگاه     دکتر.علی.زکی‌زاده     مهندس.حسن.ذبیحی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   30 امرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >