مدیرکل بیمه سلامت استان:
خدمات بیمه سلامت در استان بوشهر الکترونیکی می‌شود

1 شهريور 1396
مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: خدمات بیمه سلامت در استان بوشهر الکترونیکی می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان از الکترونیکی شدن خدمات به بیمه‌شدگان سلامت در استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: با رفع مشکلات، خدمات بیمه‌ای در بیمه سلامت در برنامه ششم الکترونیکی می‌شود که با تحقق این مهم دفترچه درمانی حذف می‌گردد.
دکتر پرویز رمضانی در جلسه ستاد اجرایی پزشک خانواده و بیمه روستایی در شهرستان دشتی گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه در سال 1390 سازمان بیمه خدمات درمانی به سازمان بیمه سلامت تغییر نام یافت.
وی افزود: این تغییر عنوان به سازمان بیمه سلامت یک رویکرد جدیدی در حوزه سلامت ایجاد کرد که از درمان محوری به‌سلامت محوری و توجه به امور پیشگیری با تغییر نام سازمان اتفاق افتاد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد و حوزه سلامت و بهداشت درمان جزء مأموریت‌های اصلی دولت قرار گرفت که خوشبختانه کارهای بسیار مهمی در سطح جامعه انجام شد.
دکتر رمضانی با اشاره به بیمه سلامت همگانی در جامعه گفت: در سطح کشور هیچ فرد بیمه نشده‌ای نداریم و همه افراد تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
وی از افزایش خدمات بیمه‌ای به بیماران خاص در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: بیش از 95 درصد هزینه‌های درمانی و دارویی بیماران خاص از طریق بیمه پرداخت می‌شود و این در حالی است که بخشی از خدمات درمانی به این بیماران حتی 100 درصد رایگان انجام می‌شود
دکتر رمضانی خاطرنشان کرد: در قالب چهار گروه کارکنان دولت، بیمه سلامت همگانی، صندوق روستایی و سایر اقشار، جمعیت را تحت پوشش قرار داده‌ایم که در سطح استان بوشهر 490 هزار نفر تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قراردادند.
وی ادامه داد: صندوق‌های بیمه همگانی از سال 93 شروع شد و صندوق روستایی 80 درصد تحت پوشش ما را تشکیل می‌دهند که به‌صورت رایگان از بیمه سلامت برخوردارند.
دکتر رمضانی تصریح کرد: بالغ‌بر 52 هزار نفر از جمعیت شهرستان دشتی را تحت پوشش بیمه قراردادیم و در حوزه بیمه روستایی و خانواده نیز بالغ‌بر 38 هزار نفر تحت پوشش هستند.
وی افزود: در سال 92 حدود یک‌میلیون و 680 هزار بار مراجعه داشتیم و در سال گذشته بالغ‌بر 2 میلیون بار بیمه‌شدگان سلامت استان بوشهر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.
دکتر رمضانی تأکید کرد: در سال 92 کل هزینه درمان ما کمتر از 32 میلیارد تومان بوده است درحالی‌که در سال 93 به 56 میلیارد تومان، سال 94 به بیش از 91 میلیارد تومان و در سال 1395 بالغ‌بر 106 میلیارد تومان بوده است که در این مدت رشد بیش از 230 درصدی نشان می‌دهد.
وی افزود: کل سرمایه‌ای که بابت درمان روستاهای استان بوشهر در سال 92  پرداخت کردیم مبلغ 6 میلیارد و 900 میلیون تومان بود که این رقم در سال 95 بالغ‌بر 48 میلیارد تومان رسیده که رشد هفت برابر داشته است.
دکتر رمضانی از ارایه خدمات درمانی بیمه‌شدگان از طریق 15 بیمارستان و 450 مراکز درمانی در استان بوشهر خبر داد و گفت: 95 درصد از مؤسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد  بیمه سلامت استان بوشهر هستند که به  بیمه‌شدگان خدمات موردنیاز ارائه می‌دهند.
وی بابیان اینکه ماهیانه 95 میلیارد ریال خدمات درمانی به بیمه‌شدگان سلامت استان بوشهر پرداخت می‌شود، افزود: این میزان در سال گذشته 8 میلیارد تومان بود و در سه ماه نخست سال جاری 20 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نشان می‌دهد.
دکتر رمضانی از الکترونیکی شدن خدمات به بیمه‌شدگان سلامت در استان بوشهر خبر داد و یادآور شد: با رفع مشکلات، خدمات بیمه‌ای در بیمه سلامت در برنامه ششم الکترونیکی می‌شود که با تحقق این مهم دفترچه درمانی حذف می‌شود.

انتهای پیام/ م.ا 3040

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
بیمه.سلامت     دکتر.پرویز.رمضانی     شهرستان.دشتی        

تاریخ بروز رسانی:   1 شهريور 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >