20 آذر 1396سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از نظارت مستمر بر فعالیت آش فروشیهای بوشهر خبر داد و گفت: آش و حلیمهای بوشهر فاقد مواد خارجی است و مورد تائید و بهداشتی هستند. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای سطح بهداشتی اصناف، کارشناسان بهداشت محیط بهصورت مستمر صنوف حساس بهویژه آش و حلیم فروشیها را پایش و سلامت و کیفیت غذایی آنها را ارزیابی دقیق میکنند. وی اضافه کرد: در برنامه بازرسیها و طرح تشدید صنوف، در روزهای اداری و ایام تعطیل، تمامی آش فروشیها بازدید و آیتمهای بهداشتی مورد نظارت و بررسی دقیق قرار گرفت. مهندس فخرایی بیان کرد: ازجمله این شاخصها میتوان به بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب شرب مصرفی، لوازم و تجهیزات محیط کار، مواد خام مصرف، ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی و سلولزی و کارت تندرستی اشاره کرد. وی ادامه داد: توجه ویژه به کنترل کیفی آش و حلیم و نیز نمونهبرداری به لحاظ میکروبی و تشخیص مواد خارجی بهطور مستمر انجام و در صورت مشاهده تخلف مطابق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با متخلفین بهطور عاجل برخورد خواهد شد. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تصریح کرد: شهروندان گرامی در صورت رؤیت موارد تخلف با سامانه ۱۹۰ مدیریت شکایات بهداشتی مردمی کشوری بهصورت شبانهروزی اطلاعرسانی کنند. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 20 آذر 1396