28 بهمن 1396جشنواره غذای سالم در بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر برگزار شد. جشنواره غذای سالم به همت بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر، سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر در حاشیه این جشنواره ابراز داشت: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سالم و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است. دکتر حسین هوشمند افزود: ترویج تغذیه سالم و مقوی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی بانوان در خصوص خواص غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها بهجای فست فودها و تقویت فرهنگ خودمراقبتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بوده است. حمیده حمیدی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و درمان شهرستان دیر نیز اظهار داشت: غذاهای گیاهی بهخصوص گروه حبوبات و غلات و طبخ صحیح آن بهعنوان یکی از مهمترین عوامل پیشگیریکننده در بیماریهای غیرمسری و سرطانها است و باید برای مردم و بهخصوص قشر جوان که به خوردن غذاهای گیاهی عادت ندارند شناسانده شوند. در پایان نیز توسط هیأت داوران به شرکتکنندگانی که غذاهای متنوع ارائه کرده بودند هدایایی بهرسم یادبود اهدا شد. انتهای پیام/ ع.الف 5010 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 28 بهمن 1396