14 امرداد 1397معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: وضعیت بهداشتی و استانداردهای آب خروجی از واحدهای آبشیرین کن در سطح شهر بوشهر بررسی شد. مهندس حمید حبیبی نیا عنوان داشت: رعایت ضوابط بهداشتی و توجه به استانداردهای آب خروجی واحدهای نمکزدایی میتواند در سلامت مصرفکنندگان اثر مستقیم داشته باشد. وی تصریح کرد: آب سالم، آبی است که ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی و رادیواکتیو آن در حدی باشد که مصرف آن جهت آشامیدن عارضه سویی در کوتاهمدت و درازمدت برای سلامت انسان ایجاد نکند. معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: توجه به استانداردهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب خروجی و همچنین رعایت ضوابط بهداشتی از قبیل بهسازی محیط کار، استفاده از منابع آب مطمئن و ابزارهای سنجش مناسب از قبیل دستگاه کلرسنجی،PH متری، دفع صحیح فاضلاب و کلرزنی مناسب در محل تولید بسیار حایز اهمیت است. وی عنوان داشت: در راستای راهبری صحیح واحدهای نمکزدایی و استانداردهای آب خروجی از واحدهای آبشیرین کن در سطح شهر بوشهر که میتواند در سلامت مصرفکنندگان بهطور مستقیم اثر داشته باشد مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اقدام به برگزاری کلاس آموزشی در زمینه بهداشت آب و اقدامات کنترلی در زمینه پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب جهت متصدیان این واحدها در سطح شهرستان کرد. انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 14 امرداد 1397