مهندس حسن فخرایی در رابطه با دلایل توقیف خودروهای مذکور اضافه داشت: تهیه و پخت مواد غذایی در شرایط غیربهداشتی توسط تهیهکنندگان غذای خانگی فاقد صلاحیت بهداشتی و شرایط نامطلوب و عرضه مواد غذایی در فضای باز از مهمترین دلایل توقیف این خودروها است.
وی افزود: طبق ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه بهداشتی خودرو عرضهکننده مواد غذایی، این وسایط نقلیه بایستی دارای تجهیزات گرم نگهداشتن مواد غذایی، یخچال، مخزن آب و مخزن فاضلاب باشند.
فخرایی تصریح کرد: ضروری است کلیه کارکنان دارای کارت تندرستی و گواهینامه آموزش بهداشت و ملبس به روپوش به رنگ روشن باشند.
سرپرست مرکز بهداشت خاطرنشان کرد: شهروندان محترم میبایست جهت تهیه هرگونه غذا به رستورانها و غذا فروشیهای دارای مجوز بهداشتی مراجعه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با سامانه رسیدگی به شکایات تلفنی وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاعرسانی نمایند.
انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰