14 فروردين 1398رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: بازرسان بهداشت محیط شهرستان دیّر طی سال گذشته بیش از 65 تن مواد غذایی فاسد، تاریخمصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت را توقیف و معدوم کردند. احمد آخوندی با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه، اظهار داشت: اقدامات بهموقع کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دیّر طی بازدیدهای روزانه در سطح عرضه و کشف این حجم از مواد غذایی فاسد و جلوگیری از توزیع آن، نقش بسزایی در حفظ سلامت عموم مردم داشته است. وی افزود: در سال 97، بیش از 10 هزار و 500 بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت پذیرفت که درنتیجه این بازرسیها 65 هزار و 550 کیلوگرم مواد غذایی اعم از مواد غذایی فاسد، تاریخمصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت کشف و معدوم شد. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر افزود: در همین مدت نیز هزار و 240 بار نمونهبرداری از مواد غذایی انجامشده است که پس از انجام آزمایشهای مربوطه تعداد 112 مورد آن غیرقابلمصرف انسانی تشخیص داده شد. وی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی گفت: تعداد 89 واحد صنفی متخلف نیز در سال گذشته به مراجع قضایی معرفی که پس از طی مراحل قانونی 17 واحد پلمپ شد. آخوندی در خصوص بیشترین اقلام جمعآوریشده، افزود: بیشترین اقلام جمعآوریشده شامل مواردی از قبیل رب گوجهفرنگی، کیک، لبنیات، آلوچه و لواشک، آبمیوههای غیربهداشتی و پفک بوده است. وی تصریح کرد: نداشتن شرایط مناسب نگهداری و نداشتن مشخصات بهداشتی و تاریخ انقضاء مصرف از عمده دلایل توقف و معدومسازی اجناس کشفشده بود. انتهای پیام/ ح ن- 3050 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
تاریخ بروز رسانی: 14 فروردين 1398