به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت عرضه محصولات شیرینی بهویژه زولبیا و بامیه، طرح تشدید بازرسی باهدف ارتقا شاخصهای بهداشتی در کارگاههای قنادی بوشهر اجرا شد.
وی بیان داشت: برنامه طرح ضربت نظارت و کنترل کارگاههای قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشیهای بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی از 56 کارگاه قنادی و شیرینی فروشی و 29 مغازه آش فروشی با حضور 24 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 12 اکیپ درسطح شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در این طرح بر روی کلیه شرایط عرضه، بهداشت فردی، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات مواد اولیه مصرفی و رنگهای غیرمجاز نظارت شد.
مهندس فخرایی اعلام کرد: بازرسی مستمر از صنوف مذکور در سراسر ماه مبارک رمضان انجام و طی این نظارتها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجهگیری نهایی پیگیری میشود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده موارد تخلف با سامانه 190 مدیریت شکایت بهداشتی مردمی بهصورت شبانهروزی تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید