به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان؛
طرح ضربت نظارت و کنترل بر کارگاه‌های قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشی‌های بوشهر اجرا شد

18 ارديبهشت 1398
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش مواد غذایی و به مناسبت ماه مبارک رمضان بازرسین بهداشت محیط از قنادی‌ها و آش فروشی‌های شهرستان بوشهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت عرضه محصولات شیرینی به‌ویژه زولبیا و بامیه، طرح تشدید بازرسی باهدف ارتقا شاخص‌های بهداشتی در کارگاه‌های قنادی بوشهر اجرا شد.
وی بیان داشت: برنامه طرح ضربت نظارت و کنترل کارگاه‌های قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشی‌های بوشهر بر اساس برنامه زمان‌بندی از 56 کارگاه قنادی و شیرینی فروشی و 29 مغازه آش فروشی با حضور 24 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 12 اکیپ درسطح شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در این طرح بر روی کلیه شرایط عرضه، بهداشت فردی، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات مواد اولیه مصرفی و رنگ‌های غیرمجاز نظارت شد.
 مهندس فخرایی اعلام کرد: بازرسی مستمر از صنوف مذکور در سراسر ماه مبارک رمضان انجام و طی این نظارت‌ها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه‌گیری نهایی پیگیری می‌شود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی می‌توانند در صورت مشاهده موارد تخلف با سامانه 190 مدیریت شکایت بهداشتی مردمی به‌صورت شبانه‌روزی تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/ ا.س-3000 

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
پایش     طرح.ظربت     ماه.رمضان     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   18 ارديبهشت 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >