احمد آخوندی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: تهيه، توزیع و نگهداری مواد غذايي سالم و بهداشتي از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط بهداشتی لازم باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذايي مورد نیاز خود تهیه کنند.
وی با بیان اینکه سه ماه نخست سال جاری بیش از 168 تن مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف انسانی در شهرستان دیّر معدوم شد، افزود: این کالاها عمدتاً مواد غذایی صادراتی بود که توسط کشور مقصد مرجوع شد که شامل سیبزمینی، کاهو، فلفل دلمه، هندوانه، گوجهفرنگی، انار، لیمو، گلکلم، خرما، بادمجان و خربزه بوده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: طی همین مدت، هزار و 750 بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت پذیرفت که تعداد 32 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی که پس از طی مراحل قانونی 5 واحد پلمپ شد.
وی افزود: در همین مدت نیز 338 نمونهبرداری از مواد غذایی که 18 مورد از آن نامطلوب گزارش شده که برابر مقررات با متصدین برخورد قانونی صورت گرفت.
آخوندی با تأکید بر استفاده از دستگاههای سنجش سلامت مواد غذایی گفت: از این دستگاهها در محلهای تهیه و توزیع استفاده میشود و شامل تستر روغن، شوریسنج، دماسنج نفوذی و لیزری و بار میکروبیسنج است که در صورت عدم سلامت محصول بلافاصله اقدام قانونی اعمال میشود.
وی تصریح کرد: در سه ماهه نخست سال جاری 576 مورد تست سلامتی توسط دستگاههای پرتال سنجش انجام شده است.
انتهای پیام/ ح ن- 3050
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید