به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماریهای مرتبط با مواد غذایی، بازدید بهصورت مستمر در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل از صنوف مرتبط انجامشده و در همین راستا از ابتدای سال تاکنون 245 صنف متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفیشده و 20 صنف نیز پلمب شدند.
وی بیان داشت: صنوف متخلف پس از تشکیل پرونده در مراجع قانونی در صورت بیتوجهی و عدم رفع نواقص بهداشتی با دریافت اخطاریه و سپس پلمب محل کسب خود مواجه خواهند شد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: سامانه شکایات مردمی، پل ارتباطی بین مردم و حوزه سلامت بوده و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید