دکتر سعید کشمیری در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر اظهار داشت: دغدغه همیشگی ما در وزارت بهداشت این بوده و هست که به بهداشت و پیشگیری مردم کمک کنیم جامعه و مردمی سالم داشته باشیم.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای و کمکهای کمیته امداد به جامعه هدف خود برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: اقدام کمیته امداد در احداث سرویسهای بهداشتی برای نیازمندان، کمک به شاخصهای بهداشتی در جامعه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: در ساخت چشمه سرویس بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در کنار کمیته امداد همکاری و مشارکت خواهد کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر نیز اظهار داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور مجموعه کمیته امداد استان تمام دستورات و مواردی که از سوی وزارت بهداشت توصیه میشده است را رعایت کرده است و برای جامعه هدف خود لوازم بهداشتی و ضدعفونی تهیه و توزیع کرده است.
احمد لطفی ضمن تقدیر از مدافعان سلامت استان بوشهر اضافه کرد: از اسفندماه سال گذشته که این ویروس شیوع پیداکرده تاکنون بیش از پنج میلیارد تومان لوازم بهداشتی و مواد ضدعفونی و شوینده در چند نوبت میان خانوارهای تحت حمایت در سراسر استان توزیعشده است.
وی واحد درمان و بهداشت کمیته امداد را پیشرو در آموزش و آگاهی سازی به مددجویان تحت حمایت و همچنین پرسنل کمیته امداد در مقابله با شیوع ویروس کرونا برشمرد و گفت: بیش از ۷۰ درصد خدمات مددجویی به شکل الکترونیک و غیره حضوری انجامشده است.
لطفی با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای ما در کنار رفع فقر از خانوارها، دغدغه بهداشت افراد و خانوارهای تحت حمایت است گفت: یکی از مواردی که قشر نیازمند تحت حمایت کمیته امداد خصوصاً در مناطق محروم نیاز شدید به آن دارند سرویس بهداشتی مناسب است.
وی اظهار داشت: هماکنون بیش از دو هزار خانوار تحت حمایت در سراسر استان خصوصاً در مناطق محروم وجود دارند که سرویس بهداشتی مناسبی ندارند که این موضوع علاوه بر به خطر انداختن بهداشت فردی و جمعی، بار روانی زیادی را به این دسته شهروندان تحمیل میکند.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: ازاینرو در نظر داریم ساخت هزار چشمه سرویس بهداشتی را برای این دسته از مددجویان با همکاری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، خیران و گروههای جهادی آغاز نماییم که نیاز به مشارکت و همکاری داریم.
لطفی تصریح کرد: این تعداد سرویس بهداشتی طی دو سال که ۵۰۰ چشمه سرویس در سال جاری و ۵۰۰ چشمه در سال آینده بهرهبرداری و تحویل مددجویان نیازمند خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر هزینه هر چشمه سرویس بهداشتی را بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان تخمین زد و گفت: قرار است این کار با همکاری و مشارکت سه ضلع، کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی استان، خیران و گروههای جهادی در سطح استان عملیاتی شود.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان