مدیرکل حراست استان بوشهر:
همکاران حراست به‌مثابه چراغ راهی برای آرامش و امنیت سازمان باشند

7 مهر 1399
مدیرکل حراست استان بوشهر گفت: همکاران حراست در ادارات و سازمان‌ها باید به‌گونه‌ای عمل کنند که به‌مثابه چراغ راهی برای آرامش و امنیت سازمان باشند.

وحیدی راد در آئین اولین همایش تجلیل از حافظان سلامت، کارکنان و نگهبانان حراست دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار داشت: نیروی‌های حوزه سلامت در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا همانند رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس ایستاده‌اند و از جان و دل برای سلامتی و نجات جان هم‌وطنان مایه گذاشتند.
وی بابیان اینکه امروز رعایت پروتکل‌های بهداشتی بهتری امر به معروف است گفت: کادر بهداشتی و درمانی حافظان کشور هستند که از جان خود نیز در این مسیر دریغ نمی‌کنند.
مدیرکل حراست استان بوشهر نیز با تأکید بر اینکه نقش حراست در سازمان راهبردی و استراتژیک است، گفت: شناسایی تهدیدها، فرصت‌ها و آسیب‌ها یکی از وظایف حراست است.
وحیدی راد بابیان اینکه برخی از مشاغل به ویژه حراست از حساسیت برخوردارند، افزود: قانون‌مندی، قانون‌مداری، انعکاس به‌موقع اخبار و اطلاعات به سازمان و مدیران و صیانت از اموال بیت‌المال از وظایف اصلی حراست است که نقش بسزایی در تصمیم‌گیری صحیح مدیران خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه پیشگیری بهترین راهکار برای سالم نگه‌داشتن محیط کاری و سازمان است، اظهار کرد: حراست نباید نقش تنش‌زا در سازمان داشته باشد بلکه باید نقشی هدایت‌گرانه و خیرخواهانه داشته باشد.
مدیرکل حراست استان بوشهر خاطرنشان کرد: همکاران حراست در ادارات و سازمان‌ها باید به‌گونه‌ای عمل کنند که به‌مثابه چراغ راهی برای مدیر برای آرامش و امنیت سازمان باشند، وظیفه اصلی حراست حفظ ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و صیانت از دستاوردهای انقلاب است.
مدیرکل حراست استان بوشهر رازداری، امانت‌داری، تقوا و جدیت در کار را از ویژگی‌های کارکنان حراست دانست و بیان کرد: همکاران حراست به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند که اجر و پاداش آنان نزد خداوند متعال محفوظ است.
نیروهای حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جبهه سلامت مثل کوه استوار ایستاده‌اند
مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: نیروهای حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جبهه سلامت مثل کوه استوار ایستاده‌اند.
احمد باقرپور برازجانی اظهار داشت: نیروهای حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سراسر استان در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا زمان و مکان را نمی‌شناسند.
وی ضمن تسلیت شهادت زهرا رگبار هفتمین شهید مدافع سلامت استان بوشهر تصریح کرد: نیروهای حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا هم پای تیم بهداشت و درمان بوده‌اند.
مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه ۳۲۷ نفر در حراست در دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر مشغول به کار هستند خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰۰ نفر از نیروی حراست بهداشت و درمان استان بوشهر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.
اولین همایش تجلیل از حافظان سلامت، کارکنان و نگهبانان حراست دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با حضور رئیس حراست کل استان بوشهر، رئیس و هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد و از کارکنان و نگهبانان حراست شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در سالن شهید بهشتی دانشگاه  تجلیل شد.


انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
همایش     تجلیل     حافظان.سلامت     وحیدی.راد     احمد.باقرپور.برازجانی     زهرا.رگبار    
   

تاریخ بروز رسانی:   7 مهر 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >