به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، زهرا کمال اظهار داشت: بهمنظور حفظ، تأمین و ارتقاء سلامت شهروندان، صنوف حساس عرضهکننده مواد غذایی از قبیل اغذیهفروشیها، بستنیفروشیها و ... از ابتدای سال جاری بهصورت مستمر مورد پایش و ارزیابی قرار گرفتند.
وی بابیان اینکه طی این مدت تعداد 3 هزار و 200 مورد بازدید بهداشتی، از صنوف مذکور توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته اضافه داشت: این بازرسین کلیه موارد بهداشتی از قبیل شرایط عرضه، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، مواد اولیه مصرفی، رنگهای غیرمجاز و بهداشت فردی شامل روپوش، کلاه و دستکش را کنترل و نظارت کردند.
کمال در خصوص اهمیت درجه یخچال اظهار داشت: درجه مناسب یخچال و فریزر برای سلامت مواد غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در صورتی که دمای نامناسبی برای یخچال تعیین گردد، میتواند منجر به فاسدشدن مواد غذایی و در نتیجه خرابی یخچال شود.
این کارشناس تأکید کرد: بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل دمای یخچالهای صنوف را اندازهگیری نموده و در طول سال جاری بیش از 17 دستگاه یخچال به دلیل داشتن دمای نامناسب پلمب نمودند.
وی بابیان اینکه از ابتدای سال تاکنون تعداد 266 صنف متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند افزود: در تمام طول سال بهویژه در فصول گرم برنامه پایش و بازرسی مستمر از صنوف مذکور انجام و طی این نظارتها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام میگردد و در صورت هرگونه بیتوجهی و عدم بهبود وضعیت بهداشتی، با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل میآید.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره 190 سامانه شکایات مردمی تماس بگیرند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید