فرماندار شهرستان دشتستان:
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق کم برخوردار یکی اولویت‌های دولت مردمی و انقلابی است

7 شهريور 1401
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق کم برخوردار یکی اولویت‌های دولت مردمی و انقلابی است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، احمد بنافی افزود: در دولت سیزدهم مجموعه اقداماتی در حوزه بهداشت و درمان انجام‌گرفته که نویدبخش شکوفایی، رشد و توسعه در تمامی نقاط ایران است و شهرستان دشتستان نیز از این شرایط و برکت برخوردار شده است.
بنافی تصریح کرد: میزان سرانه ما در حوزه بهداشت و درمان پایین از میانگین کشوری است و ما باید تلاش کنیم با عزم جدی و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، خدمات بهداشتی و درمانی را از سطح مرکز شهرستان تا دورترین روستاها به‌طور متوازن به مردم ارائه دهیم.
 وی همچنین تأکید کرد: فرایند احداث نیازمندی‌های شهرستان در حوزه بهداشت و درمان از خانه‌های بهداشت تا مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین مراکز درمانی در اولویت شماره یک شهرستان قرار دارد.
فرماندار دشتستان خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های مهم ما که به آن توجه کرده‌ایم، نگاه ویژه به بخش بهداشت و درمان است که بودجه‌هایی از محل‌های مختلف به این بخش هدایت کرده‌ایم.
بنافی گفت: یک بخش از بودجه برای توسعه حوزه بهداشت و درمان در شهرستان، از محل محرومیت‌زدایی، قسمتی دیگر از محل تملک و دارایی و بخش مهم دیگر از محل مسئولیت‌های اجتماعی نفت و پتروشیمی در استان است که قول مساعد داده‌اند که بخش مهمی ازایی بودجه در حوزه بهداشت و درمان لحاظ شود.
وی اظهار کرد: یکی از اولویت‌هایی که بخش بهداشت و درمان باید به آن توجه بیشتری شود و از سیاست‌های مهم دولت مردمی و انقلابی نیز است، مناطق کم برخوردار است و در جاهایی باید سرمایه گذرای کنیم که بیشترین نیاز را داریم و خوشبختانه در شهرستان دشتستان فرایند توسعه، احداث به سمت مناطق کم برخوردار و دور از دسترس بوده است.
 فرماندار شهرستان دشتستان تصریح کرد با احداث ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمؤمنین (ع) ما در راستای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق کم برخوردار حرکت کرده‌ایم و بخش مهمی از سیاست‌های ما در این مناطق تحقق پیدا می‌کند.
بنافی خاطرنشان کرد: با روحیه جهادی و عزم جدی که مسئولین بخش بهداشت و درمان شهرستان دارند و استفاده از ظرفیت‌های نیروهای جهادی و مشارکت‌های مردمی امیدواریم این پروژه در وقت معین خود احداث و تجهیز شود و مردم این مناطق از خدمات بهداشتی و درمانی در بستری مناسب و مطلوب بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
هفته.دولت     فرماندار.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   7 شهريور 1401

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >