کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بوشهر بر تهیه و طبخ غذای حجاج نظارت کردند

23 خرداد 1402
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به‌منظور حفظ سلامت غذایی حجاج بیت‌الله الحرام، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بوشهر بر تهیه و طبخ غذای آن‌ها نظارت کردند.

مهندس حمید حبیبی نیا اظهار داشت: با توجه به اینکه کلیه وعده‌های غذایی حجاج اعزامی از بوشهر جهت سرو در پرواز در شهر بوشهر آماده‌سازی و طبخ می‌گردد، بازرسین بهداشت محیط بر روند آماده‌سازی و تهیه غذا نظارت کامل دارند.
وی گفت: با توجه به حساسیت ویژه به غذای زائرین حرم امن الهی و لزوم حفظ سلامت حجاج جهت بهره‌برداری حداکثری از این سفر معنوی، کارشناسان بهداشت محیط بر کل مراحل آماده‌سازی، گندزدایی و طبخ غذای پروازهای حجاج که در شهر بوشهر انجام می‌شود نظارت دارند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: لازم است که حجاج عزیز در طول سفر جهت حفظ سلامتی خود و با توجه به گرمی هوا به‌طور مستمر از آب آشامیدنی سالم بطری شده استفاده نمایند. همچنین قبل از هر وعده غذایی و به جهت پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی و روده‌ای دستان خود را با آب و صابون شستشو نمایند.

انتهای پیام/ ا.س ۳۰۰۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
مرکز.بهداشت.بوشهر     حجاج.بیت‌الله.الحرام     تهیه.طبخ.غذا     مهندس.حمید.حبیبی‌نیا    

تاریخ بروز رسانی:   23 خرداد 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >