تغذیه با شیر مادر هم برای نوزاد و هم برای مادر مفید است

10 امرداد 1402
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تغذیه با شیر مادر بهترین غذا برای شیرخواران است و هیچ غذا یا نوشیدنی دیگری نمی‌تواند جانشین آن شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئی‌فرد به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: شیر مادر علاوه بر اینکه کودکان را در برابر بیماری‌ها مقاوم کرده و از مرگ‌ومیر آن‌ها پیشگیری و سبب رشد و تکامل بهتر آنان می‌شود همچنین برای ارتقاء سلامت مادران نیز مفید است.
این متخصص کودکان بابیان اینکه تغذیه با شیر مادر باید به "روش مطلوب " انجام شود افزود: تغذیه نوزادان با شیر مادر باید در ساعت اول تولد شروع شود و شیرخوار در ۶ ماه اول فقط با شیر مادر بدون هر نوع مایعات یا غذای دیگری تغذیه شود؛ همچنین از پایان ۶ ماهگی به بعد علاوه بر تغذیه مکرر با شیر مادر، غذای کمکی هم به شیرخوار داده شود و البته تغذیه با شیر مادر تا ۲ سالگی ادامه یابد.
دکتر برجوئی‌فرد موفقیت مادران در شیردهی را وابسته با عواملی متعددی دانست و بیان کرد: مراقبت‌ها و حمایت‌های لازم در مراحل مختلف قبل و حین بارداری و همچنین بلافاصله پس از زایمان و در مراحل حساس روزهای اول، مشاوره کارکنان بهداشتی درمانی با مادر برای حل مشکلات شیردهی، به‌ویژه تحکیم اعتمادبه‌نفس او نسبت به‌کفایت شیرش برای تغذیه شیرخوار، جلب حمایت خانواده در ایجاد آرامش و محیط مناسب برای شیردهی مادر، وجود قوانین حمایتی برای بازگشت مادر به محل کار پس از زایمان و عدم تبلیغات گمراه‌کننده‌های جانشین شیر مادر به‌عنوان استفاده از شیر مصنوعی از عوامل مؤثر در موفقیت مادران در مراحل مختلف شیردهی است.
هرساله ۱۰-16 مردادماه مصادف با ۷-1 آگوست به‌عنوان هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر نام‌گذاری شده است شعار امسال هم‌راستا با قانون‌های جوانی جمعیت و ترویج تغذیه با شیر مادر "نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه " است.
انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
هفته.شیر.مادر     معاون.بهداشت     شیر.مادر     دکتر.قاسم.برجوئی‌فرد     معاونت.بهداشتی        

تاریخ بروز رسانی:   10 امرداد 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >