به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ دکتر محمدرضا شالبافان بابیان مولفه های سلامت روان در جامعه گفت: باید در اجرای برنامههای سلامت روان به بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: باید نسبت به انگ زدایی بیماریهای اعصاب و روان در جامعه اقدامات لازم انجام و افرادی که دچار مشکلات سلامت روان هستند شناسایی و هرچه سریعتر از خدمات درمانی بهرهمند شوند.
دکتر شالبافان بیان داشت: در خصوص برنامههای مرتبط با سلامت روانی اجتماعی نکته بسیار مهم، پیشگیری بوده و در استانهای مختلف ازجمله استان بوشهر توجه ویژه به دانش آموزان و جوانان بسیار مهم است.
مدیرکل سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت تأکید کرد: نقش خانوادهها و همچنین مدارس در این زمینه با همکاری سایر نهادها بسیار مهم و کمککننده بوده و آموزشهایی که باعث بهتر شدن وضعیت سلامت روان جوانان شود در مراکز خدمات جامع سلامت در دسترس است.
وی همچنین به عدالت در سلامت اشاره کرد و گفت: خدمات سلامت روان با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته به همه نقاط در حال ارائه و در حال گسترش است.
دکتر شالبافان افزود: در استان بوشهر در خصوص وضعیت و برنامههای سلامت روان تعاملات بسیار خوبی با دیگر نهادها شکلگرفته و با برنامههای خلاقانه و نوآورانهای که توسط مسئولین و کارشناسان سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفته شاهد بهبود وضعیت سلامت روانی جامعه خواهیم بود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دین و باورهای مذهبی تأثیرات قابلتوجهی بر سلامت روان افراد و جامعه دارند.
حجتالاسلام دکتر مهدی جمالی تصریح کرد: دین میتواند بهعنوان منبعی از امید، انگیزه و مثبتنگری عمل کند، و همچنین با ایجاد شبکههای حمایت اجتماعی، به فرد کمک کند تا با چالشهای زندگی کنار بیاید و احساس آرامش داشته باشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن ارزیابی مثبت این نشست علمی گفت: میزان ارائه خدمات روانشناختی به عموم مردم نسبت به سالهای گذشته ارتقا یافته و خوشبختانه کارشناسان سلامت روان توانمندی جذب کردهایم که در نقاط مختلف استان در مراکز خدمات جامع سلامت مستقر هستند.
دکتر امیرحسین دارابی خاطرنشان کرد: جذب و بهکارگیری کارشناسان سلامت روان یکی از اولویتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است. وی خواستار استمرار این نشستهای علمی در این زمینه شد.
رئیس دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی استان بوشهر گفت: عوامل اجتماعی نقش بسیار مهمی در سلامت روان داشته و این عوامل میتوانند بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم بر سلامت روان افراد تأثیر بگذارند.
دکتر عیسی صفوی در خصوص نقش اقلیم در پیشگیری از رفتارهای خود آسیبرسان در جوانان مطالبی را بیان کرد .
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه در خصوص اهمیت غربالگری در زمینه سلامت روان، نتایج غربالگری سلامت روان کارکنان ادارات و همچنین توجه به وضعیت سلامت روان کارکنان ادارات گزارشی را بیان کرد.
دکتر فاطمه اکبری زاده از شهروندان خواست در صورت نیاز به دریافت خدمات روانشناختی به کارشناسان سلامت روان مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش خود که بهصورت رایگان خدمات ارائه مینمایند مراجعه کنند.
انتهای پیام/ ز.ح.3031
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید