رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
رویکرد سازمان بازرسی همیشه پیشگیری از وقوع تخلف بوده است

19 خرداد 1404
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رویکرد سازمان بازرسی استان همیشه کمک کننده برای پیشگیری از وقوع تخلف بوده است.

دکتر اله کرم اخلاقی در دیدار با مدیرکل بازرسی استان بوشهر اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مراقبت کامل دارد که تخلفی در حوزه مسئولیت دانشگاه رخ ندهد با این حال تقاضای ما از سازمان بازرسی این است که با نظارت خود موارد احتمالی که ممکن است ما خودمان متوجه نشده ایم اطلاع دهد.

بازرس کل استان بوشهر نیز گفت : رویکرد سازمان  بازرسی در سال های گذشته به صورت مستمر این بوده که به جای تشکیل پرونده در مورد تخلفات احتمالی, به سمت پیشگیری حرکت کند.

اسحاق شهبازی  تصریح کرد: پیشگیری از وقوع تخلف نیز انجام نمی‌شود مگر اینکه مشورت گرفتن در خصوص مسائل مرتبط و  تبدیل به یک رویه شود.

در این دیدار که  در محل سازمان بازرسی استان بوشهر انجام گرفت دکتر غلامرضا حاجیانی مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه و همچنین سید مجید حسینی, مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/م.ب

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 


کلمات کلیدی:
رییس.دانشگاه.پزشکی     سازمان.بازرسی.استان     دکتر.اله‌کرم.اخلاقی     اسحاق.شهبازی    

تاریخ بروز رسانی:   19 خرداد 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >