سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
برنامه پزشک خانواده و جوانی جمعیت مهم‌ترین اولویت‌های وزارت بهداشت است

20 خرداد 1404
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنامه پزشک خانواده و جوانی جمعیت مهم‌ترین اولویت‌های وزارت بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، دکتر امیرحسین دارابی در حاشیه نشست با مدیران و مسئولین شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: با توجه به وسعت و پراکندگی و همچنین مطالبه گری که در سطح شهرستان دشتستان وجود دارد، نیاز هست که خدمات با حساسیت بیشتری و به صورت مطلوب به مردم ارائه شود.

دکتر دارابی افزود: در برنامه پزشک خانواده که هدف اصلی آن عدالت در سلامت است، توانسته‌ایم نماد خوبی را در شهرستان دشتستان به تصویر بکشیم و با وجود فاصله‌ای که بیشتر مناطق با مرکز شهرستان دارند بخصوص مناطق صعب‌العبور سعی شده که بهترین خدمت‌ها در این مناطق ارائه شود.

وی تأکید کرد: در بحث جوانی جمعیت و پزشک خانواده اقدامات بسیار خوبی در سطح شهرستان انجام شده است ولی باید با حساسیت بیشتری از گذشته این برنامه‌ها دنبال شوند.

دکتر دارابی تصریح کرد: باید به وضعیت ارتقاء آگاهی مجموعه‌های سطوح مختلف مراقبتی مانند مراقبین سلامت و بهورزان توجه بیشتری شود و برای آن در سطح استان برنامه‌ریزهایی شده است.

وی گفت: خوشبختانه در خصوص شاخص‌هایی که در ارتباط با سایر ارگان‌ها و نهادها داشته‌ایم، مانند بحث سفیران سلامت و پوشش خود مراقبتی اجتماعی وضعیت مطلوب است و این نشان‌دهنده ارتقا سطح سواد سلامت در کارکنان سایر نهادها و ارگان‌هاست.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در بحث وضعیت بهداشت محیط و حرفه‌ای با توجه به تعدد و توسعه صنایع در شهرستان، باید در خصوص جذب نیروی انسانی و همچنین تأمین تجهیزات حرفه‌ای حمایت‌های بیشتری صورت گیرد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: پایش‌های نظارتی باید به صورت جدی‌تر انجام شوند و با توجه به سامانه‌های الکترونیک در کنار پایش‌های حضوری، پایش‌های غیرحضوری نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

دکتر محمدمهدی خواجه ئیان تصریح کرد: برای پایش غیرحضوری برنامه‌ریزی‌های انجام شده که در صورت نهایی شدن در اسرع وقت آموزش آن به مسئولین و کارشناسان ستادی شبکه‌های بهداشت و درمان استان صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: در بحث پایش و نظارت، راستی آزمایی سکی از موارد مهمی است که باید به آن توجه ویژه نمود چون‌که اعتبار هر ساختاری با نظارت ارتقا می‌یابد و دچار مشکل نمی‌شود.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تأکید به اجرای برنامه‌های واحد بیماری‌های واگیر و غیر واگیر گفت: در بحث پیشگیری از بیماری آئدس دو نیروی متمرکز در سطح استان داریم که در خصوص این برنامه به ما کمک خواهند کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز گفت: خوشبختانه در شهرستان نیروهای توانمندی در تمام سطوح داریم که تمام تلاش آن‌ها ارائه خدمات مطلوب به مردم و همچنین ارتقا شاخص‌های بهداشتی است.

شهرام جلال پور تصریح کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همواره از شبکه بهداشت و درمان دشتستان برای دستیابی به اهداف نظام سلامت و بهبود خدمات‌رسانی به مردم حمایت‌های لازم را به عمل‌آورده‌اند و امیدواریم با ادامه این حمایت‌ها و تلاش‌های کادر بهداشتی و درمانی شاهد ارتقای سلامت جامعه در سال‌های آتی باشیم.

 

انتهای پیام/ س.غ 3030

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 

کلمات کلیدی:
نشست     برنامه.پزشک.خانواده     جوانی.جمعیت     سرپرست.معاونت.بهداشت     دکتر.امیرحسین.دارابی     معاون.فنی    
دکتر.محمدمهدی.خواجه‌ئیان     شهرام.جلال‌پور     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   20 خرداد 1404

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >