پریوش.بهادری


31 تير 1403
در روزهای گرم، منتظر احساس تشنگی نباشید، به اندازه کافی آب بخورید
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در روزهای گرم، منتظر احساس تشنگی نباشید، به اندازه کافی آب بخورید.

 

14 اسفند 1402
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: توجه به مصرف آب و مایعات کافی در دوران سالمندی اهمیت ویژه‌ای دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: توجه به مصرف آب و مایعات کافی در دوران سالمندی اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

18 مهر 1402
رعایت اصول تغذیه در سنین سالمندی خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر را کاهش می‌دهد
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با رعایت اصول تغذیه صحیح در سنین سالمندی خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر کاهش می‌یابد.

 

1 شهريور 1402
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: نیاز روزانه زنان باردار و شیرده به ید بیشتر از سایر افراد است /ذخیره طولانی‌مدت نمک یددار باعث کاهش محتوایید آن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نیاز روزانه زنان باردار و شیرده به ید بیشتر از سایر افراد است.

 

19 فروردين 1402
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست.

 

16 مهر 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف تخم‌مرغ در هیچ گروه سنی نباید حذف شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف تخم‌مرغ در هیچ گروه سنی نباید حذف شود، بلکه مقدار مصرف آن می‌تواند با نظر پزشک معالج تعدیل شود.

 

14 تير 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات مصرف می‌کنند، کمتر است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: شیوع فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات کافی مصرف می‌کنند، کمتر است.

 

24 خرداد 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری انواع گوشت‌ها نظیر گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های دریایی است.

 

9 خرداد 1401
خطر سرطان روده بزرگ را می‌توان با مصرف پنج گروه ماده غذایی کاهش داد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با مصرف پنج گروه ماده غذایی می‌توان خطر سرطان روده بزرگ را کاهش داد.

 

31 فروردين 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: روزه‌داری برای بیماران دیابتی نوع 2 که دیابت آنان با رژیم غذایی کنترل‌شده، مفید است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: روزه‌داری برای بیماران دیابتی با سن کمتر از 65 سال که دیابت آنها با رژیم غذایی کنترل‌شده مفید است.

 

15 دی 1400
زنان در دوران اپیدمی کرونا نقش مهمی در مدیریت سبد غذای خانوار داشته اند
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: زنان در دوران شیوع بیماری کرونا نقش بسیار مهمی در مدیریت سبد غذایی خانوار داشته اند.

 

20 مهر 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

 

24 شهريور 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است.

 

28 فروردين 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد.

 

20 اسفند 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف زیاد نمک زمینه ابتلا به فشارخون را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل مؤثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است.

 

29 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

 

8 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان سرطان‌ها تأثیرگذار است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سرطان ازجمله بیماري‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیري و درمان آن تأثیرگذار است.

 

15 دی 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.

 

7 آبان 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد.

 

21 خرداد 1399
ایمنی غذایی یک مسئولیتی همگانی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ایمنی و سلامت مواد غذایی از موضوعات بسیار مهم در حوزه سلامت هر جامعه بوده و یک مسئولیت همگانی است.

 

12 خرداد 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در دوره نقاهت بیماری کرونا به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند.

 

15 ارديبهشت 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سالمندان به منظور پیشگیری از ابتلا کرونا برای روزه گرفتن با پزشک مشورت کنند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا به کویید 19 لازم است سالمندان سالم برای روزه گرفتن با پزشک مشورت کنند.

 

9 دی 1398
چاقی در کودکان می‌تواند باعث مشکلات روحی و اجتماعی در آنان شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: چاقی در کودکان می‌تواند باعث مشکلات روحی و اجتماعی در آنان شود.

 

16 امرداد 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سریع‌ترین مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم‌ترین نشانه سلامت نوزاد، رشد و تكامل مطلوب در این مرحله است.

 

15 امرداد 1398
چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

 

5 ارديبهشت 1397
جشنواره غذای سالم در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد
همزمان با چهارمین روز هفته سلامت جشنواره غذای سالم و ایمن در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد.

 
 
 
< >